Mellowboard, zelf bevestigen aan skateboard

mellow boardd

Toen de eerste berichten over elektrisch aangedreven skateboards de wereld in kwamen, waren er veel fanatieke skateboarders die hier brood in zagen. Het was alleen nog lang niet zo makkelijk om van een oude skateboard een elektrisch aangedreven apparaat te maken. De eerste leveranciers van elektrische skateboards verkochten skateboards én elektromotoren in één ontwerp. De Duitse ondernemers van Mellow pakken het anders aan. De door hen ontwikkelde Mellow Drive kun je zelf monteren op vrijwel alle skateboards.

Drie jonge Duitsers, op verschillende gebieden getalenteerd, hebben meer dan 1000 dagen keihard gewerkt aan hun ontwerp, waarmee ze in 2017 op de markt kwamen. De Mellow Drive won onmiddellijk de German Design Award, een onderscheiding binnen de wereld van industrieel ontwerpen die fel begeerd is. Als je deze onderscheiding wint, dan stelt je product echt iets voor. Wat de ontwerpers van de Mellow Drive wilden bereiken was het produceren van een bijzonder efficiënte motorunit die in principe op elk skateboard of longboard zou passen. De toekomst zagen ze duidelijk voor zich: mensen die naar hun werk gaan zonder broeikasgassen te produceren. Mensen die in feite over het asfalt surfen. De Mellow Drive maakt deze toekomst mogelijk.

Mellow is zelf te bevestigen aan vrijwel alle skateboards

De motorunit van de Mellow Drive kun je zelf onder je longboard monteren. Het is gemaakt van hoogwaardig gegoten magnesium. Het is sterk, duurzaam en vooral erg licht van gewicht. Je bevestigt het aan je skateboard met zes schroeven en je Mellow Drive zit muurvast. De speciale wielen die bij je Mellow Drive horen zijn bijzonder slijtvast, hebben een uitstekend rolvermogen en zijn erg snel en eenvoudig te vervangen.

De mogelijkheden van je Mellow Drive

De Mellow Drive levert een topsnelheid van wel 40 km per uur. De actieradius van één batterij bij vol vermogen is ongeveer 15 km. Wil je met je Mellow Drive ook gewoon relaxt rijden zonder de motor te gebruiken, dan kan dit. Je bedient je drive simpel en secuur met de bijgeleverde afstandsbediening. Het maakt niet uit of je onderweg door een plas rijdt of in een regenbui terecht komt. Zowel de batterij als de Mellow Drive unit zijn uitgebreid getest en geplaatst in veiligheidsklasse IP 65. Dit houdt in dat ze stofvrij en spatwaterdicht zijn. Wil je op reis en je elektrische skateboard meenemen? Geen probleem, de batterij is goedgekeurd voor vliegverkeer.

Hoe ga je om met de batterijen?

De batterij van je Mellow Drive is binnen enkele seconden te verwisselen voor een opgeladen reserve-exemplaar. Wil je hem opladen via het stroomnet, dan is hij zeer snel klaar om opnieuw te gebruiken. Tijdens het rijden kun je de batterij ook gebruiken als powerbank voor je smartphone. Het is altijd verstandig om tenminste één volledig opgeladen batterij bij je te houden.

Wil jij ook een elektrische skateboard, maar dan wel op je oude en favoriete board? Schaf een Mellow Drive aan en leer binnen de kortste keer de vier snelheidsstanden comfortabel bedienen zodat je echt gaat surfen over het asfalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.