Marbel elektrische skateboards

Marbel heeft een elektrische skateboard dat erg vergelijkbaar is met de Boosted Board. Dit model heeft een enkele aandrijving, maar kan een erg hoge snelheid behalen boven de 35 kilometer per uur. De boards zien er goed en stijlvol uit, waar het bijna niet te zien is dat het board elektrisch wordt aangevoerd. Marbel is evenals Boosted een project vanuit Kickstarter. Hier een video van Marbel.

De boards kun je vanaf 1300 dollar kopen op de website van Marbel. Het is vrij lastig om aan de boards te komen, waar er een flinke wachttijd staat op en er een beperkt aantal boards worden geproduceerd. Ze zijn nog een start-up, en doen nog niet aan massa-productie waardoor de boards nog vrij exclusief zijn, zeker in Nederland. Levering kan een tijd duren, maar het is het wachten waard!

Een aantal gegevens over de elektrische boards van Marbel

De maximum snelheid ligt rond de 35 per uur, een vermogen van 2000 watt en kan tot 20% steile beklimmingen aan. De boards kunnen meer de 25 kilometer lang doorgaan per volle accu, die in anderhalf uur volledig is is opgeladen en lithium batterij heeft. De remmen zijn sterk en de bediening is met een wireless controller voor in de hand. Marbel heeft ook een smartphone app, wat gekoppeld kan worden. Je kunt wielen van verschillende grote hebben. Marbel heeft een erg goed elektrisch skateboard geproduceerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.