Koowheel D3M elektrisch skateboard

v.a. €499,-

koowheel skateboard

Over de Koowheel Skateboards

Koowheel logo

Het Koowheel D3M Longboard is een elektrisch skateboard dat op afstand bediend kan worden. Dankzij een vervangbare lithium-ion accu en twee sterke borstelloze motoren heeft dit skateboard een maximaal bereik van 40 kilometer. Deze aandrijving zorgt er ook voor dat het Koowheel D3M Longboard een topsnelheid van 45 kilometer per uur kan halen.

Kooweel is gevestigd in Shenzhen, een miljoenstad die grenst aan Hong Kong in het uiterste zuiden van China. Deze Chinese fabrikant maakt als sinds 2009 elektrische vervoersmiddelen voor korte afstanden. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderzoeken, ontwerpen en maken van nieuwe elektrische vervoersproducten. Het team van Kooweel bestaat uit meer dan 30 ingenieurs en 600 fabrieksmedewerkers, die iedere week 20.000 tot 30.000 veilige producten van hoge kwaliteit maken. Het aanbod van Kooweel bestaat uit hoverboards, zelfbalancerende scooters met twee wielen, en vierwiels elektrische skateboards. Alle boards en scooters van Kooweel voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden, en geven de beste gebruiks- en mobiliteitservaring. Ze gebruiken veilige en milieuvriendelijke energiebronnen. De boards en scooters van Kooweel zijn overal te gebruiken, zodat ze iedereen meer plezier en gemak in het leven geven.

Conclusie

Koowheel blijkt een stuk minder goed te presteren dan dat ze beloven. Afstanden worden bij lange na niet gehaald, max snelheid komt niet in de buurt van de 40 km/h, de kwaliteit batterij is ronduit slecht en de remote gaat snel kapot.

Beschikbaar in de volgende winkels

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

7.0 Redelijk

Specificaties

  • 35 km p/u topsnelheid
  • 30 km range
  • 7.3 kg

Voordelen

  • Goedkoop
  • Snelle ontwikkeling
  • Top statistieken

Nadelen

  • Rij ervaringen
  • Kwaliteit

Best e-boards