Boosted elektrische longboards

De Boosted Boards zijn een van de meest hoogstaande elektrische longboards die nu in omloop zijn. Boosted boards is opgestart via Kickstarter in 2012 en is een regelrecht succesverhaal. De elektrische longboards van Boostedboards werken net als bijna merken  met een afstandsbediening die in de hand gehouden moet worden. De prijzen van de longboards zijn vrij hoog, en  het is ook vrij lastig om de longboards te halen naar Nederland.

Bij Boostedboards staat het longboarden zelf nog centraal. De accu is bijna niet te zien en de elektrische boards zijn zo flexibel als maar zijn kan. Boosted heeft een paar modellen die verschillen in prijsklasse. Het prijsverschil ligt hem in de accu drive van de board. Je hebt de volgende modellen:

De Boosted Single:
Dit is het goedkoopste model van BoostedBoards van 999 dollar. Dit elektrische longboard draait op een enkele aandrijving, heeft een vermogen van 1000 Watt en kan beklimming van 10% omhoog. De maximum snelheid van dit skateboard is tegen de 29 kilometer per uur en je zou er 12,8 kilometer op vooruit kunnen met een volle accu. Hij kan  Dit zijn vrij indrukwekkende statistieken voor een elektrisch longboard!

De Boosted Dual:
Dit model lijkt erg op de Boosted Single, enige verschil is dat dit model een dubbele aandrijving heeft en daardoor ietsjes zwaarder is. Het model heeft 1500 watt vermogen en kan 15% steile beklimmingen aan. De maximum snelheid ligt op 32 kilometer per uur en kan een afstand van ongeveer 11 km aan op een volle accu. De prijs van dit board ligt op 1299 dollar.

De Boosted Dual + :
De model is het beste en snelste model van Boasted Boards. De remmen zijn sterk op een dubbele aandrijving van 2000 watt. Het elektrische skateboard gaat tot 35 k/m per uur en je kan 25% steile beklimmingen mee op. Dit model kost 1499 dollar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boosted boards

v.a. €999,-

boosted plus

Over de Boosted Elektrische longboards

Boosted logo

De Boosted Boards zijn een van de meest hoogstaande elektrische longboards die nu in omloop zijn. Boosted boards is opgestart via Kickstarter in 2012 en is een regelrecht succesverhaal. De elektrische longboards van Boostedboards werken net als bijna merken met een afstandsbediening die in de hand gehouden moet worden. De prijzen van de longboards zijn vrij hoog, en het is ook vrij lastig om de longboards te halen naar Nederland. Bij Boostedboards staat het longboarden zelf nog centraal. De accu is bijna niet te zien en de elektrische boards zijn zo flexibel als maar zijn kan. Boosted heeft een paar modellen die verschillen in prijsklasse. Het prijsverschil ligt hem in de accu drive van de board.

Beschikbaar in de volgende winkels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

9.8 Excellent!

Specificaties

  • Topsnelheid: 40 km/h
  • 20 km range

Voordelen

  • Top rijervaring
  • Goed topsnelheid
  • Flexibel skateboard
  • Veilig remmen

Nadelen

  • Prijzig
  • Lastig te krijgen

Best e-boards